Tutan

Fransk bulldogg:TutanLove is all around Fawna. En fawnfärgad tik, född 25:e Augusti 2003, (Samma datum som vårt andra barnbarn Hugo. En höjdare enligt Hugo).

Tutan är vår första franska bulldogg. Hon är en fantastisk liten varelse, glad, rolig, tuff och oerhört intelligent. Hon sover i sängen, ligger i knät när vi tittar på tv, simmar i poolen och håller gårdens greyhounds och nuffar i herrans tukt och förmaning. Kort sagt en mycket stor hund i en liten förpackning. Våra barnbarn Hampus och Hugo har i våra ”frallor” hittat sina favoritkompisar. Lagom stora och mycket tåliga tycker dom.

När vi har Newfoundlandsvalpar så är Tutan inne och leker och busar med dom. Men dom växer ju snart förbi henne, och om dom är många kan det bli ganska tufft, så då hoppar Tutan ut och kollar dom utifrån istället. Vi trodde aldrig att en så liten hund kunde ta en så stor plats i våra hjärtan. När Tutan ställdes ut som valp, blev hon BIR på SNK-Östras stora valputställning i Västerås 2004. Därefter har hon ställts ut med hederspris i både Sverige och Danmark.